Wie zijn wij?

Wij zijn Remke en Mark. 

Samen met onze 4 honden en 4 katten hebben wij in 2020 de kans gekregen dit mooie pension in Klarenbeek te betrekken en voort te zetten. 

De drukte en onrust in het pension waarbij het om de aantallen gaat was voor niet wat we zochten en waar wij ons prettig bij voelden. 

Wij wilden méér dan de honden alleen maar heen- en weer verplaatsen van de kennels naar de velden. Ook voor de katten wisten we dat we het kleinschalig wilden houden, én zonder ze op te hoeven sluiten in nachthokken.

Om te zorgen dat álle honden welkom zijn en zich prettig voelen hebben we ervoor gekozen om de honden die bij ons komen overnachten standaard een goede dagelijkse wandeling te geven.  Samen wandelen zorgt ervoor dat de honden sneller gewend raken aan ons, en ook meer uitdaging krijgen tijdens hun verblijf.

Hoewel het pension aan zeer veel huisdieren ruimte biedt, hebben we ook de beslissing gemaakt om het aantal honden en katten dat we opvangen laag te houden. 

Dit biedt ons de mogelijkheid om ook in de drukkere periodes alle honden die dat prettig vinden een eigen plek te geven, en katten met een klein aantal anderen in één van onze ruime kamers te laten verblijven.

Door de aantallen laag te houden blijft er meer dan voldoende tijd over die wij graag weer teruggeven aan de huisdieren die bij ons verblijven en geeft het veel rust voor alle gasten.

Dierenpensions De Beekhof Apeldoorn