Hét pension voor élke hond!

Wij zorgen ervoor dat élke hond het bij ons naar zijn of haar zin heeft. Zelfs als je hond een pension niet gewend is, angstig of onzeker is of agressief kan reageren op bepaalde situaties, ben je bij ons aan het goede adres. 

Wij focussen op een zo stressvrij mogelijk verblijf en vinden daarom dat elke hond een dagelijkse, uitdagende wandeling nodig heeft. Daarom wandelen wij met elke hond die bij ons verblijft 45 tot 60 minuten, naast de tijd op het speelveld. 

Indien je hond sociaal is en een maatje op prijs stelt, krijgt hij/zij natuurlijk uitgebreid de kans om samen te ravotten op de speelvelden. Maar stelt je hond gezelschap van andere honden niet op prijs, is dat ook geen enkel probleem.

Voor honden die nóg meer uitdaging of persoonlijke aandacht nodig hebben is er de mogelijkheid voor en tweede activiteit. Afhankelijk van wat de hond nodig heeft, gaan we wederom een lekker stuk wandelen, fietsen, werken aan het zelfvertrouwen, of samen bezig met eventueel probleemgedrag. 

Door onze aanpak en ervaring kunnen we álle honden opvangen en een zo leuk mogelijke tijd geven tijdens hun verblijf! 

Ons ruim opgezette pension, liggende in de prachtige omgeving van de Veluwe, biedt meer dan voldoende mogelijkheden om heerlijk te wandelen, te rennen en spelen én biedt voor elke hond een fijne, rustige slaapplek om bij te komen van alle indrukken. 

Dierenpension: dagelijkse wandeling met de honden
Hondentrainer: samen op pad, ook bij gedragsproblemen
Dierenpension: extra uitdaging voor je hond!